Bekymmersfritt och lång­siktigt ägande

Med en port från Reco Port står du väl rustad för framtiden. Vi levererar självklart hög kvalitet och finish i alla delar från start. För ett bekymmersfritt ägande erbjuder vi även ett brett sortiment av tillbehör och reservdelar för underhåll som ökar livslängden på din port, med bibehållen funktion.

Portsektioner för vikportar anpassas alltid i enlighet med specifikationer från tidigare arkiverat ordernummer eller med specifika måttangivelse. Sektionerna förbereds med nödvändiga beslag för att förenkla för tekniker på plats. Vid speciella behov och krav kan vi även erbjuda valfria färger i NCS/RAL kulörkoder.

Vi kan tillverka i princip alla typer av torsionsfjädrar till industriportar. Som komplement erbjuds även medföljande tillbehör, exempelvis beslag, fjäderbrott och säkringar. Om du har ordernummer till våra egna takskjutportar kan vi leverera väsentligt snabbare eftersom teknisk dokumentation finns tillgänglig i databas.

De flesta industriella takskjutportar har stora likheter, framförallt när det gäller löphjul och beslag vilka i princip är desamma konstruktions- och funktionsmässigt. För denna typ av tillbehör tillhandahåller vi ett flertal olika typer av löphjul, löphjulshållare, wiretrummor och gångjärn, såväl med elförzinkade som rostfria ytbehandlingar.

Industriportar med motordrift är ett smart val. Det bidrar till säkrare arbetsmiljö, ökad rörelsefrihet samt minskade förslitningar och arbetsskador. För ett bekymmersfritt och långsiktigt ägande ställs stora krav på tillgänglighet av utbyteskomponenter och reservdelar. Genom mångårig erfarenhet och kunskap erbjuder vi därför ett brett sortiment av el- och säkerhetsartiklar till en mängd porttyper.

Olika typer av takskjutportar och vikportar kräver olika lösningar för motorer och styrsystem. Genom nära samarbete med marknadsledande fabrikanter kan vi erbjuda driftsäkra och funktionella motorer och styrsystem. Dessutom tillhandahåller vi styrskåp i olika modeller vilka även kan skräddarsys för kundspecifika önskemål och portapplikationer.

RD 650 DITEC indikeringskort

Två stycken växlande reläkontakter för att indikera stängd respektive helt öppen port. För inkoppling av larm eller ventilationsstyrning/-belysning i garage.

RD 150 DTEC trafikljusstyrning samt fotocellstängning

Trafikljusstyrning med rött blinkande sken vid portrörelse samt som förvarning vid automatisk stängning. Ljuset kan ändras till fast sken via omkopplare om blixtljus skall anslutas. Grönt sken vid fullt öppen port.

Kvitteringsfunktion finns för den automatiska stängningstiden vid passering av säkerhetsfotocell. Kan ställas in på 5 till 30 sekunder efter passage.

Vad vill du veta mer om?

Försäljning & rådgivning

Kontakta Tomas Kristoffersson
direkt på 0510-30 59 93

Försäljning & rådgivning

Kontakta Lisa Liljestam
direkt på 0510-30 59 97

Produktionschef

Kontakta Christoffer Hammar
direkt på 0510-915 05

Eftermarknad & Installation

Kontakta Sebastian Hammar
direkt på 0510-30 59 81