Snabbrullport – självklart val vid hög trafikintensitet

Vi har lång erfarenhet av utveckling, produktion, montage och service för snabbrullportar. Reco Sector Reset Plus är en snabbrullport med ett inbyggt motviktssystem. Det garanterar säker och tillförlitlig prestanda vilket är avgörande för passager med mycket hög trafikintensitet.

Design

Vi vet att kunder har olika behov när det gäller exempelvis färg och format på snabbrullportar. Därför erbjuder vi valfrihet för din snabbrullport. När du väljer Reco Sector Reset Plus kan du välja mellan nio standardkulörer och flera olika fönsterlösningar.

När det gäller format och storlek kan vår port levereras till dagöppningsmått som har en maximal höjd av 5000 mm och maximalt 6000 mm i bredd. Motor för porten kan dock alltid bara monteras på vänster sida (sett från montagesida).

Vilken färg passar dig?

Hållbart ägande

Med Reco Sector Reset kan du förvänta dig högsta kvalitet, bekymmersfritt ägande och lång livslängd. Vår snabbrullport är självreparerande, vilket gör att dyrbara reparationer kan undvikas. Dessutom, om snabbrullportens duk skjuts ur läge av misstag kan en smidig och automatisk öppnings- och stängningsmanöver sätta duken på plats igen.

Ritningar

När du monterar och installerar en snabbrullport är det viktigt att det sker på korrekt sätt. Här får du tips på en ritning som kan vara till hjälp. Du är också välkommen att ta kontakt med oss för att få hjälp med installation och service.

Vad vill du veta mer om?

Försäljning & rådgivning

Kontakta Tomas Kristoffersson
direkt på 0510-30 59 93

Försäljning & rådgivning

Kontakta Lisa Liljestam
direkt på 0510-30 59 97

Produktionschef

Kontakta Christoffer Hammar
direkt på 0510-915 05

Eftermarknad & Installation

Kontakta Sebastian Hammar
direkt på 0510-30 59 81