Portar utan begränsningar!

När du väljer Reco Port är det dina behov som står i centrum. Vi anpassar utformningen efter dina önskemål om exempelvis bredd, höjd och färg. För att ge dig inspiration och input till möjliga lösningar presenterar vi här några av våra samarbeten, där vi levererat portar utan begränsningar.

Bilprovning i Stockholm

Speciallösning för motordrift.

Typ av port: 4-delad Reco Duo vikport

Stad: Stockholm

Projekt och lösning: Anläggningar för bilbesiktning är av naturliga skäl mycket trafikintensiva anläggningar med frekvent öppning och stängning av portar. Det ställer höga krav på kvalitet, tillförlitlighet och robusthet. Till en bilprovning i Stockholm blev lösningen installation av tre stycken 4-delade Reco Duo Vikport med en rad av isolerglas. För att säkerställa hög funktion för verksamheten men också anpassas för lokalerna utrustades portarna med motorer som monterades på portbladen istället för montage på sidor eller ovanpå portarna.

Förrådsbyggnad:

”Vikporten gör oss mer effektiva.”

Typ av port: 3-delad Reco Duo vikport

Stad: Stockholm

Projekt och lösning: Det finns en rad användningsområden för en vikport. Denna referens presenterar en lösning för förrådsbyggnad på en modern idrottsanläggning. Projektägare var byggbolaget PEAB som genom en av våra återförsäljare, och oss, tagit fram dessa iögonfallande och läckra blå portar. Båda portarna är av modell 3-delad och öppnas utåt. Den läckra färgen som portarna lackerats med är en specialkulör i enlighet med kundens krav.

Lokstallet:

Eliminerad risk för yttre åverkan

Typ av port: Extra höga Reco Duo vikport

Stad: Falköping

Projekt och lösning: Lokstallet i Falköping är ett av Sveriges största ringstall för tåg. När fastigheten utvecklades tog vi fram flera Reco Duo vikportar i olika format och med förstklassiga motorer och styrsystem från FAAC Nordic AB (Före detta DAAB). I mitten av de extra höga portbladen i den 4-delade modellen, har vi gjort specialanpassade urtag för att passa med lokens spänningsledning. Krav på extra hög säkerhet har vi löst genom genom infällda spanjoletter med micro-brytare. Det innebär rent konkret att spanjolettlåsning och regelstänger är inbyggda inuti portbladen och inte utanpåliggande vilket eliminerar risk för yttre åverkan.

Industrifastighet:

”Ljusinsläpp & möjlighet att se både in & ut.”

Typ av port: 4-delade Reco Duo Vikportar med gångdörrar

Stad: Stockholm

Projekt och lösning: När nya industriområden utvecklas och nya industribyggnader uppförs finns behov av olika typer av portlösningar. Till byggnader i detta projekt i Kungsängen har vi levererat sex stycken 4-delade vikportar med infällda gångdörrar och en rad av isolerglas för ljusinsläpp och möjlighet att se både in och ut. Utöver de portarna producerade och levererade vi även tre stycken 3-delade vikportar med en rad isolerglas, där det ena portbladet även fungerar som gångdörr för smidig och platseffektiv passage in och ut.

Försäljning & rådgivning

Kontakta Tomas Kristoffersson
direkt på 0510-30 59 93

Försäljning & rådgivning

Kontakta Lisa Liljestam
direkt på 0510-30 59 97

Produktionschef

Kontakta Christoffer Hammar
direkt på 0510-915 05

Eftermarknad & Installation

Kontakta Sebastian Hammar
direkt på 0510-30 59 81