Lär känna Petter Björling

Petter Björling har arbetat hos oss på Reco Port sedan i höstas och ansvarar för rådgivning och försäljning. Hans bästa säljknep är att skapa en långsiktig relation med kunden, vilket han också tycker är bland det roligaste med arbetet.
– Är man nyfiken på varandra är det en bra grund för långa samarbeten, förklarar han.

Petter kommer senast från en sex år lång anställning där han jobbat som rådgivare och försäljare inom förebyggande brandskyddsarbete. Han trivs inom säljsektorn, men behövde nya utmaningar.
– Jag ville ha en nytändning och då kändes Reco Port rätt. Det är ett spännande företag med stor försäljningsomsättning, motiverar han.

Petter brinner för samarbeten och långsiktiga relationer i sitt arbete med sälj. Han söker alltid efter en gemensam nämnare i sina kundmöten och låter nyfikenheten bana väg för lyckad utgång.
Han ser på sin nya roll med samma nyfikenhet och ser fram emot att vara med på Reco Ports resa, samtidigt som han vill utveckla sitt eget säljande.

Petter spelar bandy på elitnivå och är därför van vid att arbeta för ett lag. När han inte spelar bandy umgås han gärna med sin familj eller pular i trädgården.
– Jag skulle säga att jag är väldigt duktig på att klippa gräset. Jag är en nörd som uppskattar att skapa mönster och ränder i gräsmattan, säger han.