Lär känna Lisa Liljestam

Sedan i höstas arbetar Lisa Liljestam hos oss på Reco Port med dels marknadsföring, dels rådgivning och försäljning. Lisa pratar gärna och är duktig både på att vilja och kunna lösa problem.
– Jag är alltid öppen för att hjälpa kunden på alla sätt och vis, säger hon.

Lisa kommer senast ifrån en anställning på Vero Moda och har ett säljtänk uti fingerspetsarna. Hon var ute efter en ny utmaning där hon kunde få landa och skapa sig en trygg punkt när hon hittade sin nya tjänst hos oss.

– Det kändes som en väldigt spännande utmaning. Jag älskar kundmöten och att få sälja, det känner jag att jag kan. Nu ska jag lära känna en helt ny bransch och det ser jag fram emot, förklarar Lisa.

På Reco Port arbetar Lisa dels med försäljning av våra produkter, dels med etablering och marknadsföring för Nassau, ett systerföretag som säljer garageportar.

– En del av min roll innefattar att se till att Nassau etableras ordentlig på den svenska marknaden. Det känns utmanande att få hjälpa till med den resan samtidigt som jag arbetar med sälj på Reco Port.

På sin fritid tycker hon om att se sig om i landet tillsammans med sin familj, via sin båt eller med husvagn. Hon lägger också mycket tid på att bry sig om andra, vilket är en egenskap som hon uppskattar hos sig själv och ser att hon kan ha nytta av i sitt arbete.

– Jag tar mig tid för andra, säger hon.