Dörrar

När du har behov av en separat gångdörr för inpassering bredvid din port är RECO Duo gångdörrar bästa alternativet. Såväl design som funktion och material är desamma som våra RECO Duo vikportar av högsta kvalitet. Det innebär givetvis att det visuella intrycket blir homogent och att du kan harmonisera fasaden på byggnaden med arkitektoniska krav.

Fri storlek, utformning och färg

Vi erbjuder gångdörrar samtliga 13 standardkulörer men vi kan även lacka dem i valfri, kundspecifik NCS-/RAL kulörkoder för att anpassas till portar och eller andra behov för att passa med fastigheten.

Dörrblad

Dörrbladet i våra dörrar har en invändig ramstomme av varmförzinkade hålprofiler i vilka alla beslag och gångjärn är infästade. Ytterbeklädnaden är av varmförzinkad pural-lackerad stålplåt (50 um) och isoleringen är av CFC-fri styrencellplast. Tack vare att vår design innebär distansering av stomme och beklädnad erhålls bruten köldbrygga. Dörrbladens tjocklek är 57 mm.

Samtliga RECOs gångdörrar levereras med galvaniserad karm av RHS-profil 60x40x2 mm, låskista ASSA och trycke (exklusive låscylinder).

Vad vill du veta mer om?

Försäljning & rådgivning

Kontakta Tomas Kristoffersson
direkt på 0510-30 59 93

Försäljning & rådgivning

Kontakta Lisa Liljestam
direkt på 0510-30 59 97

Produktionschef

Kontakta Christoffer Hammar
direkt på 0510-915 05

Eftermarknad & Installation

Kontakta Sebastian Hammar
direkt på 0510-30 59 81