2021 blev bra, men 2022 ska bli bättre

Reco Port har klarat sig väl under covid, även om vår säljvolym för 2021 minskade något jämfört med 2020. Marknaden har förändrats genom ökade kostnader på material vilket påverkat både prisbild och efterfrågan. Vi är tacksamma för din förståelse kring detta. Vi konstaterar att hemmakontor bidragit till färre affärer, men de affärer som gått i lås har genomförts utan förseningar. Tack vare vårt starka team har vi utfört alla installationer som vi tänkt oss och utan att pandemin fått påverka slutresultatet.

Vår starkaste drivkraft under de här två prövande åren har varit slutprodukten. Och det ska den fortsätta vara. Vi brinner för att skapa prisvärda portar utifrån dina önskemål. Vi avslutade 2021 med att lansera en ny webbsida. Den gör det enklare för dig att navigera bland våra produkter och tillval för att kunna välja den produkt som passar dina behov.

Jag hoppas, tillsammans med hela teamet, att vi får fortsatt förtroende att tillverka och leverera portar i samarbete med dig och ditt företag. Vi vill att 2022 ska bli ännu bättre än 2021!